Preuzmite besplatan uzorak sira za probu i uvjerite se u kvalitetu!

Ako trebate daljnje informacije za razmatranje naše zajedničke suradnje, poslat ćemo Vam besplatan uzorak našeg sira, kako bi sami degustirali, probali i uvjerili se u kvalitetu. Besplatno i bez obaveze.
 

Velika potražnja za uvoznikom sira

Trgovačka aktivnost mliječnim proizvodima počela je manje-više slučajno. Milan Hubik (jedan od naših menađera) radio je kao trgovački voditelj u jednom drugom poduzeću gdje je upoznao  kupce koji su ga  molili da im pomogne prodati jedan šleper sira.

Tada nismo imali nikakva iskustva o prodaji mliječnih proizvoda, ali odlučili smo pokušati.

Ako želimo uspješno prodavati sir zauzeli smo čvrst stav da je vozni sir vrlo interesantan.

Dakle, odlučili smo u ovo područje investirati više našeg vremena i truda. Tada smo bili jedno od prvih tvrtki koja uvozi i prodaje mliječne proizvode u našoj zemlji, ali nismo se bojali.

I isplatilo se. Danas smo mi u tom segmenu najveći uvoznik sira u Slovačkoj i Češkoj Republici. U daljnjem tekstu vidjet ćete kako smo postigli vodeću poziciju na tržištu, koje uspone i padove smo preživjeli.

.

vedenie.jpg img-0590.jpg

.

Gubitak prve tvrtke

Nakon nekog vremena uspješna trgovina mliječnim proizvodima doživjela je radikalnu promjenu. Izgubili smo našu tvrtku. Razlog za to nije bila greška, nego konflikti između nas i trećeg direktora. I takve se stvari događaju.

Imali smo veliko iskustvo i osnovali smo novo poduzeće. Odmah je profunkcioniralo. Naš posao je uvijek bio kupovina i prodaja mliječnih proizvoda i suradnja s istim partnerima.

Najbolje se uči na vlastitim greškama

Osnovali smo novu tvrtku i razvijali smo ime firme. U tom trenutku nismo znali da je to ime već iskorišteno za jednu drugu firmu.

To je bila zaista nepotrebna greška ...

Nismo imali drugu mogućnost nego promijeniti ime firme. Trenutno imamo novo ime i sad je zaštićeno kao brend.

Put ka vodećoj poziciji na tržištu

Od početka surađujemo sa poljskim dobavljačima jer tamo kupujemo jeftinije proizvode. Ti su proizvodi također bili omiljeni na tržišu i kupci su bili zadovoljni.

Međutim, poljski su proizvođači imali problema u proizvodnji i interes kupaca je naglo pao. Zbog toga smo počeli nove poslovne partnere tražiti u zapadnim zemljama.

I danas uspješno surađujemo s mljekarama u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj i Luxemburgu. Neke proizvode kao one s biljnom masnoćom kupujemo još uvijek u Poljskoj jer ga drugdje ne proizvode.

Naše odgovorno vođenje poslovanja i unosna pozicija na tržištu predviđa i danje uzlazni trend našeg prometa i sada smo najveći uvoznik sira u Slovačkoj i Češkoj Republici.

Također predviđamo prekretnicu i prekoračenje u prodaji jednog miliona kilograma sira mjesečno. Osim toga imamo i vlastitu marku sira: NATUR LANDER koja je već u prodaji u super marketima.

Rastemo dalje i poboljšavamo naše proizvode i usluge

Kako bi smo i u budućnosti zadržali naše tržišne pozicije, radimo kontinuirano na poboljšanju naših proizvoda i usluga. Svjesni smo da ako konstantno ne radimo na našem razvoju i poboljšanju, možemo izgubiti naše pozicije.

Pokušavamo također se proširit na druge zemlje. Od 2014. Izvozimo sir za Poljsku, Mađarsku, Hrvatsku i Cipar, gdje su naši proizvodi dobro primljeni.

Napravite posao s nama!

Ako  želite raditi s vodećim izvoznikom sira i drugih mliječnih proizvoda ili jednostavno želite više saznati o našim proizvodima i uslugama, kontaktirajte nas preko kontakt formulara

Sve ovisi o međusobnom dogovoru. Stojimo Vam na raspolaganju. Vi ne gubite ništa :)

Kontakt formular

O nama

Zahvaljujući našem odgovornom pristupu postali smo najveći uvoznik sira u Slovačkoj i Češkoj Republici. Želite li znati kako to uspijevamo?

Pročitaje našu povijest

 

Uspjeli smo prijeći količinu od 1 000 000 kilograma uvezenog sira mjesečno.

Preuzmite besplatan uzorak sira za probu i uvjerite se u kvalitetu!

Preuzmite besplatan uzorak sira za probu i uvjerite se u kvalitetu!

Ako trebate daljnje informacije za razmatranje naše zajedničke suradnje, poslat ćemo Vam besplatan uzorak našeg sira, kako bi sami degustirali, probali i uvjerili se u kvalitetu. Besplatno i bez obaveze.