Preuzmite besplatan uzorak sira za probu i uvjerite se u kvalitetu!

Ako trebate daljnje informacije za razmatranje naše zajedničke suradnje, poslat ćemo Vam besplatan uzorak našeg sira, kako bi sami degustirali, probali i uvjerili se u kvalitetu. Besplatno i bez obaveze.
 

Naša ponuda

Nudimo sireve proizvođača iz Njemačke, Austrije, Nizozemske, Luksemburga... Naše dobavljače i poslovne partznere brižljivo smo birali, tako da uvijek možete biti sigurni u najbolju kvalitetu i najpovoljnije cijene. Ako Vas zanima bilo koji drugi mliječni proizvod koji nije na našoj web stranici, slobodno nas kontaktirajte.

Naša ponuda uključuje sir :

BLOKOVI cca. 10-15 kg

Gouda 45% m.m.
Gouda 48% m.m.

Edamer 30% m.m.
Edamer 40% m.m.
Edamer 45% m.m.

Mozzarella 40% m.m.
Mozzarella 45% m.m.


ŠTRUCA cca. 3 kg - 4 komada u kartonu

Gouda 45% m.m.
Gouda 48% m.m.

Edamer 30% m.m.
Edamer 40% m.m.
Edamer 45% m.m.

Mozzarella 40% m.m.
Mozzarella 45% m.m.

Emmentaler 45% m.m.
Emmentaler 48% m.m.


Dimljeni sir 45% m.m.

 

Poljska i Slovačka

ANALOGNI SIR 45% m.m.
ANALOGNI SIR 40% m.m.
ANALOGNI SIR 30% m.m.

SVJEŽI SIR

Radite sa certificiranim dobavljačima sira kojima vjerujete!

Zasigurno imate iskustva kada Vaš poslovni partner nije održao riječ, nije isporučio obećane proizvode ili je u posljednji trenutak promijenio cijenu.

To se i nama događalo ...

Međutim odlučili smo, da ćemo mi biti drugačiji. Najveću vrijednost vidimo u odnosima s našim poslovnim  partnerima koji su nam najvažniji i trudimo se nikada ih ne razočarati. Sve što obećamo, toga se i držimo.

Uvjereni smo da se uspješan poslovni odnos  temelji na zadovoljstvu oba partnera i zbog toga nikada ne činimo ono što ne želimo da drugi čine nama.

Znamo da svi cijene ovakav način suradnje.

Takvim pristupom postali smo najveći uvoznik sira za slovačko i češko tržište i rastemo dalje.

Dostupna kvaliteta sira i drugih mliječnih proizvoda, odgovoran pristup i povoljne cijene

 • Bolje cijene nego direktna kupnja u tvornici – na osnovu redovito kupljenih velikih količina mliječnih proizvoda, u mogućnosti smo po povoljnijim cijenama isporučivati proizvode nego da kupujete direktno u  tvornici.
   
 • Svježa i dostupna kvaliteta proizvoda koja ispunjava dane zahtijeve – mi kupujemo proizvode direktno od proizvođača i zbog toga su oni svježi i odgovaraju definiranim zahtijevima na narudžbi.
   
 • Povrat novca - garancija – Ako se desi nezgoda da naši proizvodi ne ispunjavaju Vaše standarde u kvaliteti ili prema proizvođačkoj specifikaciji, dobit ćete povrat Vašeg novca. Zadovoljstvo kupca je za naš najveći prioritet.
   
 • Pridržavamo se dogovorenih količina i uvjeta – ne odstupamo od ugovora, također ni u slučaju ako se situacija na tržištu promijeni na način da utječe na našu suradnju. Dugoročni odnosi su za nas važniji od jednog izgubljenog posla.
   
 • Odgovornost kod plaćanja poreza – znamo da je velika odgovornost svakog trgovca i plaćanje poreza. U svakom slučaju plaćamo svoje obaveze pošteno kako je i vidljivo po rejting listi Euler Hermesa.
   
 • Velike i male količine kod naručivanja – mi nismo orijentirani samo na velike kupce. Otvoreni smo za suradnju sa svima, neovisno da li naručujete šleperski ili samo nekoliko paleta.
   
 • Brinemo o transportu – ako nemate vlastiti prijevoz, mi ćemo naše proizvode direktno dovesi u Vašu tvrtku-skladište brzo i za dobru cijenu.
   
 • Moguće poteškoće – probleme rješavamo brzo. Ako je neka neugodnost vezana uz naše proizvode, Vaše ćemo zahtijeve brzo rješavati.
   
 • Briga veterinara za svaki proizvod – kod eventualnog oštećenja proizvoda , brzo provjeramo porijeklo robe i odmah rješavamo problem.
2016000106.jpg naturlander-romadur-08-09 (1).jpg shottype1-328x328.jpg

Sa svima rado razgovaramo

Znamo da prije svake poslovne suradnje je potrebno razgovarati o svim važnim detaljima.Razgovarat ćemo o našoj poslovnoj suradnji i i kako ona treba funkcionirati.

O svim pitanjima možemo otvoreno i neobavezujuće razgovarati.. ako imate pitanja ili trebate savjet, ispunite slijedeći Kontakt Formular . Mi Vam možemo pomoći.

Kako početi

Komunikacija može biti na dva načina: ili preko kontakt formulara ili ispitajte odmah besplatni uzorak našeg proizvoda koji ćemo Vam poslati. U svakom slučaju mi ćemo Vas kontaktirati prema Vašim zahtijevima i odgovoriti na Vaša pitanja.

 

Sve ovisi o međusobnom dogovoru. Stojimo Vam na raspolaganju. Vi ne gubite ništa :)

Kontakt formular

O nama

Zahvaljujući našem odgovornom pristupu postali smo najveći uvoznik sira u Slovačkoj i Češkoj Republici. Želite li znati kako to uspijevamo?

Pročitaje našu povijest

 

Uspjeli smo prijeći količinu od 1 000 000 kilograma uvezenog sira mjesečno.

Preuzmite besplatan uzorak sira za probu i uvjerite se u kvalitetu!

Preuzmite besplatan uzorak sira za probu i uvjerite se u kvalitetu!

Ako trebate daljnje informacije za razmatranje naše zajedničke suradnje, poslat ćemo Vam besplatan uzorak našeg sira, kako bi sami degustirali, probali i uvjerili se u kvalitetu. Besplatno i bez obaveze.